duminică, 7 septembrie 2008

20 de tineri artisti si creatiile lor

Green Fair nu este un bazar. Green Fair este o fanifestare artistica initiata de un grup de tineri talentati care au vrut sa arate lumii ca exista oameni obisnuiti care pot face lucruri extraorgdinare, cu pasiune, talent si putin curaj.
De ce expunem in Green Fair si cum s-a nascut aceasta manifestare, pe care am numit-o mai tarziu "Targ de creatie - handMADE" am scris intr-un articol anterior.
Dar cine suntem noi si ce expunem... ? Vrem sa va prezentam intr-o serie de imagini si cateva cuvinte, participantii Green Fair, membrii ai acestui grup; fie ca sunt absolventi ori studenti la arte plastice, fie ca sunt pasionati de arta si creatie, ei sunt cei care au dat viata targului ,cei care ni s-au alaturat pe parcurs si duc mai departe acest proiect.


Niculita Elena - elenaniculita@gmail.com. Accesorii, bijuterii din materiale naturale; bluze din matase lucrate manual, cruciulite din lemn sculptate cu maiestrie.




Sbancu Ovidiu - http://bijuteriilacomanda.blogspot.com/ Le bijou - art pour l'ame
De ce 'bijuteria-arta pentru suflet' ? bijuteria te poate duce cu gandul la orice. de la masini si obiecte de mobilier, pana la inele si cercei. orice valoros. si pe langa valoarea materialului, care pana la urma este unul natural, scos din rau sau din padure; valoarea bijuteriei este insusi frumosul, pe care oricare dintre noi il vede, intelege; mai important decat orice- il simte cel mai bine cu sufletul.
Editia V - Prima participare! Bine ai venit!



(email si YM)
Pandantive si cercei realizati manual din pasta de modelat si alte materiale. Se pot realiza si
modele la comanda.








Niculaie Oana - Radha - http://cercelusii.blogspot.com/



Albert Edit, anul II master pictura. Vase din ceramica, oglinzi cu rame de lemn, casete bijuterii din lemn, coliere si cercei - pictate...
Pe Edit am cunoscut-o la HandmadeArt Rasnov, vara aceasta si participa in Green Fair de la a III-a editie.





Bozdog Oana - Norisor -in prezent in examene de licenta la Medicina :) http://norishor.weblog.ro/ si foto blog - http://norishor.weblog.ro/photoblog




Coman Alina - Green Girl - http://thestoryofthegreengirl.blogspot.com/
Prietena buna a familiei Green- Barcelona, Spania.

Traiste din lână colorată, broşe, cărţi pop-up, urban toy’s....sunt unele din lucrurile pe care membrii familiei le confecţionează cu drag iar Alina ii ajuta sa le vanda in Romania.




Carbunaru Iulia - http://mademoiselle-de-bucarest.blogspot.com/ -
Colecţii de podoabe atârnate la urechi. Cerceii Mademoiselle de Bucarest sunt modelaţi şi pictaţi manual. A creat fiecare model cu gândul la Prinţesa Roz, o domniţă cochetă, nonconformistăşi creativă.


Toate trick-urile : ) sunt creaţii manuale, unicate sau mici serii, făcute cu maare drag!



Estera Lungu - http://estera.org/ Editia V Green Fair - prima participare!
Bine ai venit ! :)
Absolventă a Liceului de Artă din Braşov (secţia de grafică), apoi a Facultăţii de Imagine Film din cadrul Universităţii „Hyperion“ – Bucureşti, Estera Lungu a abordat grafica publicitară, animaţia 3D, întorcîndu-se, totuşi, cu fidelitate, la „arta clasică“.

Grigorescu Mihaela- PumpkinDesign - http://pumpkindesign.blogspot.com/
...accesorii vesele si colorate,hipioate si unicate sau in serii mici... Toate accesoriile sunt realizate manual,cu multa dragoste si au scopul sa aduca inca un pic de culoare in lumea asta colorata insuficient.




Gheorghe Ruxandra - Ruxish - http://cerceidinpiele.wordpress.com/
...Cercei din piele...




Agata Sacelean - http://agat-art.blogspot.com/
Universitatea Naţională de Artă Bucureşti (1996-2001) Facultatea Arte Decorative, specialitatea Scenografie.
Prima participare in Green Fair - editia V
Bine ai venit! :)


3 comentarii:

OneYoungVibe spunea...

Va rog sa vizitati si http://teodemi.blogspot.com/2008/09/green-fair-iv.html pentru alte poze de la Green Fair IV

GreenFair spunea...

Multimim mult! ;)

PowerFlex spunea...

link exchange?


www.manualbijoux.blogspot.com