marți, 30 septembrie 2008

Concurs Green Fair

In perioada 1-23 octombrie 2008, Green Fair va propune un concurs!

Scrie un articol despre handmade in Romania, despre vestimentatie si accesorii unicat despre Green Fair, despre arta / tineri artisti din Romania si posteaza-l pe blogul tau.

Trimite-ne link-ul catre articol la adresa de mail greenfair2008@gmail.com si intri in concurs!

Regulament de participare:

In fiecare articol trebuie sa se regaseasca cel putin un link catre blogul oficial Green Fair, pentru ca acesta sa fie validat pentru concurs.
Fiecare participant trebuie sa adauge in blogroll un link catre Green Fair.

(adresa blogului este http://greenfair.blogspot.com/)


Se vor acorda doua premii, dupa cum urmeaza:

1. Se va premia cel mai interesant si original articol, – valoare premiu – 100 lei

2. Si inca un premiu pentru cel mai comentat si vizionat articol. (ATENTIE! - comentariile anonime nu se iau in considerare) - valoare premiu – 100 lei

Desemnarea castigatorilor se va face in urma voturilor comitetului de organizare format din: Doru Ioana, Lucian Gurzun, Elena Niculita, Mihaela Grigorescu si Ioana Nestorescu.

Numele castigatorilor si articolele premiate vor fi postate pe blogul Green Fair – http://greenfair.blogspot.com/ in data de 24.10.2008

Ce castigi?

Ne-am gandit sa iti oferim, in ton cu tema articolului, premii HANDmade; acestea constau in vestimentatie si accesorii handmade prezentate in cadrul Green Fair.

Premierea va avea loc duminica 26 octombrie 2008, orele 12:00 in cadrul editiei a VI-a a targului de creatie Green Fair, asa ca daca ti-ai vazut numele pe blogul http://greenfair.blogspot.com/ vino sa-ti iei premiul!

Practic, daca ai castigat, vii duminica la Green Fair, in calea Victoriei nr. 120 - la Green Hours si iti iei ce vrei, de la orice stand expozitional vrei, in valoare de 100 lei, in baza unui voucher pe care noi ti-l vom inmana.

Daca nu esti din Bucuresti, iti trimitem premiul prin posta. Numai sa ne dai adresa.



In plus castigi un link permanent intre blogul tau si al nostru :)

Succes!

Echipa Green Fair

Niciun comentariu: