joi, 20 august 2009

Ultima editie de vara a targului de creatie Greenfair


In 29-30 august 2009 are loc ultima editie de vara a targului de creatie Greenfair. Locatia este aceeasi, din Calea Victoriei nr 120, in aceeasi atmosfera boema cu care v-am obisnuit luni de zile la rand.
Intr-o vara plina de soare arzator si de restrictii financiare, Greenfair isi face prezenta din nou pentru ultima data in acest anotimp. Ramas fidel gandului intial, acest proiect ,organizat de voluntari, va propune o alternativa valului de solduri aparute la final de sezon. Mai mult decat atat vine cu propunerea de a ne imbraca unicat in acord cu personalitatea si gusturile fiecaruia. Iata de ce cei peste 30 de creatori handmade va vor incanta privirile cu bijuterii, gentute, hainute, accesorii vestimentare, obiecte de decor interior, mic mobilier realizate si decorate manual.Evenimentul se doreste a fi o piedica in calea uniformizarii vietilor fiecaruia dintre noi si un moment in care cei care expun sa-si arate, in creatiile realizate ,o parte din sufletul lor.Punem pret pe creativitate si originalitate si promovam pe cat ne este cu putinta materialele naturale. Veti gasi prin urmare, coliere din perle de sticla, bratari din cupru, hainute din matase, bumbac si in, mobilier din lemn, decoratiuni din sticla, gentute din material textil, incaltaminte din piele , ceramica.
Va asteptam in ultimul week-end al acestei veri, 29-30 august, in Calea Victoriei nr 120 ,intre orele 10.00-19.00, la targul de creatie Greenfair- editia aXIVa. Intrarea este libera.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce-as putea sa fac sa particip si eu acolo? de mult mi-am dorit sa scot din anonimat lucrusoarele mele handmade...
hippie.lips@gmail.com