sâmbătă, 13 septembrie 2008

Maraton de creatie si blues in Noaptile Albe ale Bucurestiului

Weekend-ul viitor , 20-21 septembrie 2008, in gradina Green Hours, cal. Victoriei nr. 120, va avea loc a 5-a editie a targului de creatie handmade – Green Fair.




Evenimentul este cu atat mai special cu cat este inclus in Noptile Albe ale Bucurestiului si va fi completat de concertul extraordinar AG Weinberger Band.
Pentru rezervari - http://www.green-hours.ro/



Va invitam, asadar, la un adevarat maraton de creatie si blues incepand cu sambata, 20 septembrie 2008 de la ora 10:00 pana duminica noaptea tarziu, cu o pauza de cateva ore pe durata concertului, care va incepe la 19:30.

*

Vor fi prezenti: Adamova, Albert Edit, Agat Art, Amih, Alexandra Calarasu, Constantin Irina, Estera, Green Girl, Mircea Ionescu, Mademoiselle de Bucarest, Aurora Murgescu, Marian Mihalache, Elena Niculita, Norisor, Pumpkin Design, Catalina Puiu, Radha, Ruxish, Maria Raducan, Ovidiu Sbancu, Saizu Dana, Sisea Ioana, Virginia Toma, Tricksbox, Alin Teglas, Vlad Madalina, ZaZa Studio Design.

*

Va asteptam cu drag!

Echipa Green Fair

2 comentarii:

LuciaCrin spunea...

as dori sa stiu si eu cum pot participa la targ. am tot scris de pe 1 sept cu privire la acest targ si nu am primit niciun raspuns. nu se iau mesajele in ordinea sosirii asa cum scrie pe site? nu pot sa cred ca au scris toate persoanele inaintea mea. daca mai sunt si alte criterii sau daca circuitul este inchis va rog sa imi spuneti sa nu mai insist.
multumesc!

GreenFair spunea...

Lucia, lista finala pentru Green V s-a stabilit deja. Din pacate, locurile sunt extrem de limitate si ne pare rau ca multi dintre cei care au facut cerere de participare n-au reusit sa ajunga pe acesta lista. Tinem legatura pentru viitor.